Door Wendy Tieman op 9 maart 2019

Succesvolle vrouwendag 2019

Voor het zesde jaar op rij deelde de PvdA Capelle op internationale vrouwendag (8 maart) rozen uit aan Capelse vrouwen bij de Koperwiek. Net als voorgaande jaren leidde dit tot hartverwarmende reacties en interessante gesprekken.

Diezelfde avond werd voor de derde keer door de PvdA een film vertoond in het Isala theater die de positie van vrouwen belicht. In 2017 werd de film “Suffragette” vertoond. Vorig jaar was de film “Hidden figures” en dit jaar werd gekozen voor “De Dirigent”. Deze filmavond was wederom een groot succes. Ruim honderd aanwezigen zagen de film in de Luc Lutzzaal en na afloop volgde een interessante discussie. Heeft u de film gemist, maar wilt u er volgend jaar wel graag bij zijn? Stuur dan alvast een mailtje aan [email protected] .

Het bestuur bedankt de organisatoren, Karin Weemhoff en Monica Assele, voor hun tomeloze inzet, waarmee ze deze avond wederom tot een succes hebben gemaakt!

Wendy Tieman

Wendy Tieman

Wie ben je? Wat is je achtergrond? Ik ben pedagoog en heb ruim twintig jaar in de wetenschap gewerkt. Ik woonde van 1979 tot 1985 op de Oude Plaats (Middelwatering) en woon sinds 2002 met mijn partner en kinderen in de Oostgaarde. Waarom ben je de lokale politiek ingegaan? De lokale politiek was voor mij

Meer over Wendy Tieman