Bijna 1000 euro naar Capelse goede doelen dankzij estafette PvdA Capelle

Door Karin Weemhoff op 13 maart 2022

De PvdA Capelle hield de afgelopen weken een goede doelenestafette.
In het verkiezingsprogramma van de partij staan mensen centraal. Naar elkaar omkijken; je om elkaar bekommeren, dat is van groot belang voor de PvdA. Met deze estafette vroeg de partij hier aandacht voor.

De PvdA Capelle bezocht verschillende wijken met deze actie. De afdeling Capelle aan den IJssel van de PvdA had geld opgehaald onder haar leden. Bij elkaar kwam er bijna 1000 euro aan giften binnen. Mensen die langsliepen mochten vervolgens bepalen welk Capels goed doel een donatie van € 2 van de PvdA Capelle kreeg. Deelnemers hoefden dus zelf niets te doneren.

De actie werd zaterdag 12 maart op de verkiezingsmarkt in de Koperwiek afgesloten. De goede doelen estafette van de PvdA heeft de volgende donaties opgeleverd:

Voedselbank € 385
Fier – de Veilige Veste € 343
Kinderboerderij Klaverweide € 241

Binnenkort zullen deze goede doelen bezocht worden door leden van de PvdA Capelle om het bedrag uit te reiken.

Karin Weemhoff

Karin Weemhoff

Wie ben je? Wat is je achtergrond? Na opgegroeid te zijn in Nieuwerkerk aan den IJssel met daarna diverse omzwervingen woon ik sinds 1989 in de wijk Schollevaar. Ik werk als HR business partner in de ouderenzorg in Gouda. Naast mijn politieke hobby, die veel tijd vraagt, hou ik van theater, het filmhuis, doe aan

Meer over Karin Weemhoff