Ons Ombudsteam houdt spreekuur

1 juni 2022

Het Ombudsteam van de PvdA Capelle staat weer voor u klaar.

Het Ombudsteam is er voor ALLE burgers en luistert en kijkt samen met u naar de hulpvraag waarmee u vastloopt. Dit kan bij de gemeente zijn, maar ook de belastingdienst, UWV, WMO, zorginstelling, verzekeringen e.d.

Wij helpen u met het vinden naar de oplossing. Dit doen we door samen met u de juiste vragen te stellen, maar ook door hulp aan te bieden bij het invullen van formulieren. Zo gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing van uw probleem.

Het eerst volgende inloopspreek uur is op 6 juli 2022
(09.00 – 11.00 Huis van de Wijk Oostgaarde, De Linie 5B.)

Uitgebreide informatie en alle data vindt u op de webpagina van ons Ombudsteam

 

 

Flyer Ombudsteam, met tekst: Logo PvdA Capelle aan den IJssel; Het ombudsteam biedt u een luisterend oor bij alledaagse problemen op het gebied van: leven, wonen, gezondheid, zorg, werk, inkomen, onderwijs. We gaan op zoek naar een mogelijke oplossing voor uw hulpvraag. We zijn telefonisch of via Whatsapp bereikbaar op 06-43739977 of stuur een e-mail naar ombudsteamcapelle@gmail.comPlaatje met tekst: Loopt u vast in een wirwar van regels? Heeft u hulp nodig bij het invullen van een formulier? Voelt u zich onrechtvaardig behandeld door een gemeentelijke instantie, of duurt uw uitkeringsaanvraag veel te lang? Neem gerust contact op met het ombudsteam van PvdA Capelle aan den IJssel. Pvda-lid of niet, het ombudsteam probeert voor iedere Capellenaar een antwoord te vinden. We denken met u mee, zoeken uit en verwijzen door naar de juiste persoon voor uw hulpvraag. Logo PvdA. Telefoon/Whatsapp: 0643739977; email: ombudsteamcapelle@gmail.com; website capelleaandenijssel.pvda.nl