PERSBERICHT bestuurswissel

Door Nicky Bouwers op 26 maart 2022

Bestuurswissel bij de PvdA Capelle

Traditiegetrouw wordt bij een nieuwe gemeentelijke raadsperiode bij de PvdA Capelle ook een nieuw afdelingsbestuur benoemd. Op de algemene ledenvergadering van 24 maart jl. werd afscheid genomen van twee vertrekkende bestuursleden, werden twee bestuursleden herbenoemd en werden twee nieuwe bestuursleden verwelkomd.

Monica Asselé was de afgelopen vier jaar lid van het afdelingsbestuur. Eerst in de hoedanigheid van penningmeester en daarna als secretaris. Binnenkort gaat zij verhuizen naar een nieuwe woning buiten Capelle, en daarom nam ze nu afscheid als afdelingssecretaris. Voorlopig zal ze nog wel betrokken blijven bij het ombudsteam van de PvdA Capelle.

Wendy Tieman nam ook afscheid van het afdelingsbestuur. Zij was vanaf maart 2018 lid van het afdelingsbestuur, eerst als secretaris en sinds juli 2019 als voorzitter. Zij gaat zich weer richten op de actieve politiek en zal de Capelse PvdA fractie gaan ondersteunen.

Twee bestuursleden werden in deze vergadering herbenoemd. Anand Raghoenath, die de afgelopen vier jaar als resp. ledenadministrateur en penningmeester in het bestuur zat, werd herbenoemd als penningmeester. Nicky Bouwers, sinds september 2021 bestuurslid en webmaster, werd benoemd als de nieuwe afdelingsvoorzitter. Dit zal zij naast haar taken als webmaster doen.

Tot slot verwelkomde het bestuur ook twee nieuwe bestuursleden. Sietske Smit, in het dagelijks leven vakbondsbestuurder bij de FNV, werd benoemd als ledenadministrateur. Doris ’t Hoen, werkzaam als pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang, werd benoemd als algemeen bestuurslid. Ook neemt zij deel aan het bestuur namens het ombudsteam van de PvdA Capelle.

Voor meer informatie over onze bestuursleden, zie ook: Bestuur – PvdA Capelle aan den IJssel

Nicky Bouwers

Nicky Bouwers

Ik ben bestuurskundige en musicus en werk als koordirigent en klassiek zangeres. Alles in je omgeving is lokale politiek. Door politiek actief te zijn lever ik mijn kleine bijdrage aan een beter Capelle aan den IJssel. Voor vragen aan de afdeling kunt u terecht bij: [email protected]

Meer over Nicky Bouwers