PERSBERICHT: PvdA organiseert thema-avond; in gesprek met Wethouder Sjoerd Geissler

11 november 2022

Op woensdagavond 16 november gaan we met PvdA Wethouder Sjoerd Geissler in gesprek over zijn portefeuilles, die onder andere op de terreinen van wonen, energiearmoede, duurzaamheid en afvalinzameling liggen. Ook niet-leden zijn van harte welkom op deze avond.

Sjoerd Geissler

Sjoerd Geissler, Foto: Nicky Bouwers

Wat kan de lokale politiek betekenen op deze onderwerpen en wat zijn de invloeden van internationale, Europese en landelijke ontwikkelingen op zijn werkzaamheden?
Het doel van de avond is om ervaringen uit te wisselen met leden en andere belangstellenden. Ook kunnen we het gesprek voeren waar wij als Capellenaren ook andersom de wethouder bij zouden kunnen helpen met zijn opgaven.

Aanvang: 20 uur (inloop vanaf 19.45 uur), zaal Het Trefpunt, van De Vijverhof, Reigerlaan 251, Capelle aan den IJssel.

Na afloop van de sessie hebben we een gezellige borrel met elkaar.

Van tevoren aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] is fijn, om in te kunnen schatten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten, maar u mag ook spontaan binnenlopen.
Bij aanmelding wordt het emailadres alleen gebruikt voor het bepalen van het aantal personen en – indien nodig, maar niet te hopen – voor eventuele doorgeven van wijzigingen, zoals het niet kunnen laten doorgaan van de avond in verband met eventuele Covid-maatregelen.

Na de thema-avond wordt uw emailadres weer uit ons systeem verwijderd.