16 december 2015

Wendy Tieman nieuwe fractievoorzitter PvdA Capelle

Met ingang van 17 december 2015 zal Wendy Tieman het fractievoorzitterschap van de gemeenteraadsfractie van de PvdA Capelle overnemen van Martin Ponte.
Reeds bij de start van de vierjarige raadsperiode in maart 2014 heeft Ponte aangegeven de kar nog maximaal twee jaar als fractievoorzitter te willen trekken, om vervolgens het stokje op een verantwoorde manier over te kunnen dragen.
Met de komst van de nieuwe burgemeester en een nieuwe gemeentesecretaris begin januari, leek dit een juist moment voor de wisseling van de wacht binnen de PvdA. Unaniem heeft de fractiegroep gekozen voor Wendy Tieman als nieuwe fractievoorzitter.

Met het aantreden van Wendy Tieman krijgt de PvdA een goed ingewerkte, bevlogen en deskundige nieuwe fractievoorzitter, die naast de politiek ook werkzaam is als universitair docent bij het departementPsychology, Education and Child Studies van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Martin Ponte, die bij elkaar zo’n 10 jaar fractievoorzitter is geweest, blijft als raadslid deel uitmaken van de PvdA-fractie.