Door Wendy Tieman op 27 maart 2018

Zilveren speld voor Martin Ponte

Op dinsdag 27 maart 2018 neemt Martin Ponte afscheid als raadslid voor de PvdA in Capelle aan den IJssel. Hiermee komt een periode van twintig jaar waarin Ponte actief was in de Capelse politiek ten einde. Hij is in die periode niet alleen raadslid geweest, maar ook wethouder en fractievoorzitter.

Tijdens de algemene ledenvergadering van de PvdA werd maandag 26 maart jl. stilgestaan bij de jarenlange inzet van Martin Ponte. Voor deze inzet ontving Ponte uit handen van afdelingsvoorzitter, Isabel Monteiro, de zilveren speld. Deze zilveren PvdA speld wordt slechts incidenteel uitgereikt aan PvdA-ers.

Door Monteiro, en per brief ook door partijvoorzitter Nelleke Vedelaar, werd Pontes inzet voor de Capelse jeugd – ontmoetingsplekken in de wijk -,
gratis openbaar vervoer voor ouderen en onderhoud van openbaar groen geprezen. Ook zijn manier van politiek bedrijven – voor de mensen – werd hierbij geroemd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wendy Tieman

Wendy Tieman

Wie ben je? Wat is je achtergrond? Ik ben pedagoog en heb ruim twintig jaar in de wetenschap gewerkt. Ik woonde van 1979 tot 1985 op de Oude Plaats (Middelwatering) en woon sinds 2002 met mijn partner en kinderen in de Oostgaarde. Waarom ben je de lokale politiek ingegaan? De lokale politiek was voor mij

Meer over Wendy Tieman